Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Inre Ocean

 

Mina tankar är för mörka för ord

Mitt hjärta är för kallt

Smärtan rinner ur kroppen

I stunden kniven möter hud

Kroppen är trasig sedan år av förfall

Två lungor slutar i natt andas

 

Inre lugn




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-07 22:45



Bookmark and Share


  "Dempa"
starkt.
2009-04-16

  Svante
*applåd*
2009-04-10

  kärleks ängel
vilken intensiv smärta!!!
2009-04-09

    Wewill
det är här är extremt bra. så underbart vackert! tummen upp
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel