Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter i min ensam het

Men njuter av den just nu
tystnaden är en skön känsla
ibland hör bara surret ifrån
datan medans jag skriver

Barnen är ute maken jobbar
så nu är det bara jag och
hunden hemma vi ska snart
ta våran kvälls promenad
för att se om barnen sköter
sig på samhället

Sedan lunkar vi hem i sakta
takt det är även lika tyst och
skönt ute så nöjd går jag hem
för att lägga mig och läsa en
god bok i min ensam het




Fri vers av Ann-christin
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 22:47



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken skön ensamhet du beskriver
2009-04-10

  Roula O
fin text...skön att läsa :)
2009-04-09

  anits VIP
En skön text som inger lugn
2009-04-07

  friheten
Härlig
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin