Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingmuttrar



Jag mötte honom
Des Moroney
Ni som samlade hockeybilder
På 70 talet
Ni såg honom…på bild
Ni minns 2 utstående öron
På var sida om ett litet huvud

Den enda som kunde konkurrera med dom
Var Dennis Gotobed
På utbildningsradio-TV:n
Dessa 2 öronpar var nåt som helt enkelt
Måste gjort det livsfarligt för dom
Att segla, gå ute i storm
Eller var ute på vintern när hungriga småfåglar
Söker skydd…




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO