Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelsäng för en person

Du behöver inte vänta
Varje själ har sin längtan
Jag känner av din känsla

Fängslad i tvång om att vara förälskad
Förväntan som tär en isär
Skär när du svär för att du valt
Att älska men att inte få något tillbaks

Den person som lämnat dig ensam
Då du låg på sängen i förtvivlan
Dag för dag då du väntat

På någon som skulle ligga vid din sida
Om kvällarna

Tjafs, bråk och separation

Maken försvann
I tysthet man kämpar
Livet bör fortsätta fram
Trots många fördomar
Lämnas man ensam

Precis den dagen
Man älskade som mest

Vår Bröllopsdag




Fri vers av Bellé
Läst 563 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-07 23:11



Bookmark and Share


  Manal
berörande ord.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé