Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående 2 fnoskiga kärringar som satt och fnittrade i morgon TV:n. Wanja Wedi och Mona Sahlin


Kafferep i rutan


Kafferep i rutan
Kan vi vara utan
Wanja och Mona framlyftaSSSS

Dyrbart skvaller dryftas
Med fnittriga kärringars fjoll
Och vad som syftas
Verkar inte spela nån roll
Inget man hörde av värde
Annat än att, S+LO ser fara på färde…

Sahlin + Wedin= Fnittrande flin




Fri vers av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 08:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det HÄR var bland det bästa jag läst på Poeter.se idag!! Skön ironi med en träffsäker sista rad:-)
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO