Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite berusad tror jag :)


där var jag

 

Idag när jag vaknade så visste jag

var jag var

 

i kärlekens rus badade jag

omslingrade var vi och kastade ögon på varandra

blinkade och kysstes varmt

du kittlade mig och en välbehaglig elektrisk stöt

gick genom min kropp

 

där var jag

precis där




Fri vers av micke marin
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-08 09:55



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilket härligt rus...rätt man på rätt plats
elektriskt skönt...
utan baksmälla dessutom
2009-04-08

  Ove Aronsson
Bra beskrivning av att vara på helt rätt plats.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin