Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man med körkort?

Det är så konstigt.Men det är bkart jag är ju tjej så jag fattar väl inte det där?
Förstår inte hur ett litet kort kan betyda så mycket, vara så värdefullt?

Och speciellt bland killar. Är det ett bevis på att man duger, att man kan?
Att man är en man?

Avundsjuka som strömmar över en..man gläds med andra,fast man själv skulle vilja vara i hans sits. Nej jag förstår inte, inte riktigt..visst lite ,klart det hade varit kul och så. Att åka.

Men man klarade sig ju bra utan det innan? jag klarar mig perfekt utan det. Fast det är ju klart jag är tjej.

Ja vem vet?

Men varför sådan hysteri om en körkort?




Fri vers av kojJe
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 12:00



Bookmark and Share


  Tobias Nilzon
Själv hatar jag bilar, och att köra. Ograbbigt värre antar jag, men jag känner bara stress bakom ratten..
Håller mig hemma i en liten vrå.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

kojJe
kojJe