Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ

Som ett ljus sakta brinner ner och dör.
Smälter och dunstar mitt hjärta i brist av din närhet.




Fri vers av wildrose
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-08 16:27



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Som ett ljus sakta brinner ner och dör.
Smälter och dunstar mitt hjärta i brist av din närhet."
Du skriver så vackert!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose