Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tro.

 

jag tror just inte på någonting
förargelseväckande
kan man tänka
så här i påskens stilla vecka

men jag tror på
att gå ut och sätta penséplantor
i ett milt vårregn
jag tror på mina jordiga händer
och tranans rop som ekar över sjöängen

kommer jag inte till himlen på den tron
så kommer jag i alla fall
rätt nära paradiset




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 419 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-08 17:54



Bookmark and Share


  aol
Ja även om jag inte kommer till himlen så är himlen himlen ändå,
2019-05-05

  Havanna
Fin! Sparar.
2009-04-11

  Sturesdotter
Åh....min själsfrände! Talande rader som skrivna direkt till mig som en medsyster bland de ofrälsta...
2009-04-10

  Caprice! VIP
Jag tror... att du har hittat rätt bland alla snåriga teologier. Den enkla goda livet - ett paradis, om något. Plantera dina såväl andliga som jordiska penséer. Dina jordiga fingrar ger liv, sällsamt liv...
2009-04-09

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!
2009-04-09

    bokmalen93
Fint skrivet, rogivande och den fick mig att längta till våren:)
2009-04-08

  Eva Langrath VIP
Gott det du beskriver ligger bra nära paradiset.

Eva
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger