Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt Kontrollerna mot Solens Hjärta (Pink Floyd)

~¤~

Mer och mer svänger natten sakta runt
Räknande löven som darrar i gryningen
Lotusblommor lutar mot varandra i trängtan
Under takänden vilar nu svalorna
Sätt kontrollerna mot solens hjärta

Över berget bevakande bevakarna
Bryter mörkret
Väckande vinrankorna
En centimeter kärlek är en centimeter av skugga
Kärlek är skuggan som får vinet att mogna
Sätt kontrollerna mot solens hjärta
solens hjärta, solens hjärta

Bevittna mannen som skriker mot väggen
Skapande formerna av sina frågor till Himlen
Huruvida solen kommer att gå ned vid skymningen
Kommer han att minnas givandets lektioner?
Sätt kontrollerna mot solens hjärta
solens hjärta, solens hjärta

(Pink Floyd från A Saucerful of Secrets 1968)

LPWJ svensk version 08/04/09

LIVE at Pompeii
http://www.youtube.com/watch?v=v5_0iZQ-TuA




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-08 18:24



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tycker detta är intressant.
2009-04-08

  peter markurth
kanonskiva...
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP