Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara den släckta själen hörs i vinden






En torkad ros

slår i stället

för hjärtat i bröstet


Du går över berget

och

jag går genom älvdalen


Jag ser i drömmen

vårt avsked


Vem har hört mig skratta,

Vem har hört mig gråta ...


Skuggan,

kroppens sorgdräkt

är min nu


och


bara den släckta själen

hörs i vinden





Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 960 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-04-08 20:52



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
mycket vackert tecknat
porträtt av avvisande
den sorg som följer
rosen vissnar..
2009-05-01

  Bibbi VIP
Vemodsvackert!
2009-04-19

  Junitvillingen
Vemodigt, vackert, berörande...en oerhört välformulerad dikt - bara den med stort djup & mycket känsla kan skriva så här fantastiskt - du är fenomenal på att uttrycka dig! När kommer din första bok? Gillar även rubriken - wow! * kram *
2009-04-18

    Ken Cassel
Också Vackert

Mera kramar och mera leenden
:))
2009-04-16

  Michaela Dutius
Att göra poesi av det svåra
en konst du behärskar suveränt bra
2009-04-11

  ramsesII
vägen är inte alltid lätt att se/ men när man väl kommer ut och fram/ ja/ då är livet med dess erfarenheter en gåva som man med gott mod kan titta tillbaka på/ för att sedan glädjas och fröjdas.../
2009-04-09

  Suzy med punkterna
Sorgset tungt går stegen.
Mycket vackert skildrat.
2009-04-09

  Eaglemountains VIP
Sorgligt men vackert formulerat
2009-04-09

  issac.a.m
Vemodigt och sorgligt!!!
2009-04-09

  Eva Langrath VIP
Sorgesamt vackert

Eva
2009-04-08

  * Ammi *
kroppens sorgdräkt är min nu ..
talande och vackert som vanligt
kram
2009-04-08

  Roula O
vackert och vemodigt...
2009-04-08

    Al Lanzon
Vackert, sorgsamt skrivet!
2009-04-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
En ros, som
falnar är allt
av elden, som
finns kvar... Jag
hoppas den kommer
igen en gång, som
den var...
2009-04-08

    Vilhelm Kvist
vem har hört mig skratta, vem har hört mig gråta...
många kan se men vem förstår?
min tolkning av denna skickliga rad...tack!
2009-04-08

  anits VIP
Vackert, sorgligt och vemodigt,
med en mycket passande bild
till
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP