Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappat jobb



Han hade gjort leninstatyer
Hela sitt liv
Så helt plötsligt så ville ingen ha såna längre

Tänk er att vara en sån duktig yrkesman
Sen efterfrågas inte produkten alls
Som att rädda ett djur
som sen skjuts för ingen vill ha det...




Fri vers av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-09 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO