Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt och rönt



Det ör GRÖNT
Vi vill ha
Det är GRÖNT
Vi söker
Man kan gå och missa allt annat
För de gröna…

Nej inte allt kanske
Vi män ser efter hud med
Naken vacker ny uppvisande hud
Se
Ser
Navel skådning i dess bästa form

Spiror som rör sej
Allt känns som vååååår
De är vår för faaaaan’
Skit i kriser och bankjävlar
Det är vår…. Vår…
Ta vara på den, ”gröngölingar”




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-09 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO