Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket trafik


Mycket trafik
"Hä börja bli riktigt mycke"
De hade startat i Kiruna
För att åka till Stockholm
Han skulle hämta en skylift

De ringde första gången
Strax söder om Övik
”Hä börja bli riktigt mycke”
sen ringde de vid Gävle
”Fan va mycke bilar”

Förslaget var att de skulle mötas
Så de åkte upp och möttes strax norr om Uppsala
Och Kiruna bon uttryckte sin känsla igen
”Fan va mycke trafik hä ä”
Och då åkte han bara till nån mil NORR om
Uppsala….

”Hä är mycke bilar”




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger
Publicerad 2009-04-09 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO