Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En enda dröm kan, tror jag, påverka resten av ens liv..


Jag drömde en dröm i förrgår natt

Jag drömde en dröm i förrgår natt
den tog min själ så förunderligt fatt.
Det var som om Gud hade visat sig
och sagt: så här har jag velat med dig.
Och plötsligt jag visste: Gud har mig kär
och var människa för Honom värdefull är.
Och när jag vaknade var morgonen ny
och dimmornas töcken för solen fick fly.
Och det som jag fåfängt kämpat emot
fick jag lägga ifrån mig för Frälsarens fot.
Nu vet jag att kärlek är möjlig här
och att Livet i evighet fullkomnas där.




Övriga genrer av baruk
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

baruk