Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasstriden


Glassbils striden
Minns ni den…
Hemglass sänkte marginalerna för sina
Franchise tagare

Så de gjorde en resa till Finland
Skrev avtal med en finsk glasstillverkare
Och så började kriget

Hemglass hade sänkt
Bara för att de ”tjänade för lite pengar”
Men efter att bråket börjar
Så tar man strid för att man:
”har rejält med pengar att kriga med”
Tänk så de kan svänga…

(så varför krävde man mer av kakan från början)

(var det ren snikenhet)




Fri vers av LassO
Läst 121 gånger
Publicerad 2009-04-10 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO