Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annars skyller man på andra, men när andra får säkta löner vad "skyller man" då på?


Löneglidining eller?



Man säger att politiker har
Rätt att få löner höjda
I takt med ”löneglidningen”
D v s ”övriga samhället”

I alla fall EU politiker behöver inte
Tänka på det
De ska få sin höjning
Frågan är vilken löneglidning
Man refererar till

Eurpeisk?
Svensk?
Internationell?

Vilken grupp har ökat sina löner i år
Mer än möjligen ”gamgruppen”
Bestående av konkursförvaltare
Och deras ”behjälpare”




Fri vers av LassO
Läst 147 gånger
Publicerad 2009-04-09 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO