Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetskap

Om jag kan dricka
dina tårars orsak,


får jag veta
ditt namn då.....




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-09 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*