Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är det tanternas dag

Ja idag är det dags att
trimma katten och kvasten
och bege sig av till blåkulla
så idag är det bara tanternas
dag ler lite humor i påsk friskar
nog upp tillvaron en smula

Så nu önskar jag alla tanter
och även män kan få vara
med på ett hörn hoppas
det blir många pussar i påsk

Så nu skall jag förbereda mig
för min blåkulle färd ler men
det blir det moderna färden
med bil resan går till mitt
kära barnbarn i påsk




Fri vers av Ann-christin
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-09 10:18



Bookmark and Share


  Maria T
Önskar dig tevlig resa i moern färd.
Glad PÅsk
2009-04-10

  Roula O
Önskar dig en glad påsk och en trevlig resa...
2009-04-09

  anits VIP
Önskar dig en trevlig påsk
tillsammans med ditt barnbarn,
ta det lugnt på vägarna
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin