Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Snurrar jorden runt din försäkringskassa?-

Tror du livet ber om mer
Tror du fler känner igen sig i det du ser

Du ska inte tro att det betyder nånting alls
Inte det lilla som kommer ur din hals

Smärta
Vad vet du om det din lilla gaphals

Kom inte här och spela smart
Och tro inget annat än att jag är dig förmer

Inte ens ett garnityr kan du va
Inte så som du går på var dag

Nej så är det i världen idag
Att det du känner har inga bifall i lag
Men om du är envis så kan du få
En broschyr eller ett formulär
I det kan du fylla på om allt det du önskar få

Men försäkringskassan ska du se
De bryr sig föga om vad du ber

De har anlitat herr doktor
Och han vet bättre än du vad som smärtar i din tub

Så upp med hakan nu...
Imorgon är det kanske just din tur




Fri vers av Kiina
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-09-14 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina