Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sval

Jag är sval

tunn

men elden brinner inom mig

Vackert stiger röken mot den underbara himmelen

Jag berusas av allt det röda

Kärleken är så stark

Fruktan är så långt borta

Livet käns fulländat




Fri vers av flickan i spann
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-04-09 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann