Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Otro-

Är det fel av mig att säga dig
Det som inom mig hejdar dig
Vill du inte veta vad i dig
som gör att jag lurar dig

Dig
Dig
Dig

Dig

Inom mig är vi två
Det är ingen mer än vi du och jag
Alltså är vi tre eller är det bara jag som ser mer




Fri vers av Kiina
Läst 631 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-15 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiina
Kiina