Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarten II


Svartenbrandt
Signifikant
Okontant
Inlåst och konserverad rån aspirant

Hittar inget annat sätt
Att fylla sin plånbok
Än det som för ingen är rätt
Att råna som en våldstok

Det kan kallas för
”Instutionsskada”
Och man undrar varför
Någon ett rån gör
Där man som mest är känd
Om man inte vill bli tagen
Och bränd….


(svarten har bott i Säter i många år
han ville helt enkelt bli tagen
han klarar inte av livet utanför murarna)




Fri vers av LassO
Läst 209 gånger
Publicerad 2009-04-10 19:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Så är det nog, han vet inte av
något annat än att sitta inburad
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO