Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Posten


Namnet Posten
Glömda man att skydda en gång i tiden
När internet var ”ungt”
posten.se

Men det kanske inte var så fel
Eller inte så långt från framtidens sanning
Det finns inte: POSTEN längre…




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger
Publicerad 2009-04-14 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO