Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust

Vem är det som har lekt
Förskönat och orden smekt
Kom med till en annan verklighet
där det enda som existerar är vår härlighet

Följ min kropps böljande mönster
titta in i alla fönster
Se allt som du kan känna
Känn varenda liten ränna

Nu kan du inte längre förneka
Inte få lusten att blekna
Välkommen att ta dig ett dopp
I denna heta källa i min kropp




Fri vers av Gigi
Läst 861 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2004-06-07 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt sensuellt, som det mesta du skriver..vilken rikedom att få dyka ner i dina ordvärldar
2013-08-26

  träsnidaren
Vilka känslor jag får. Du skriver mycket sexigt!
2013-06-08

  Armo
Skön läsning och härlig text. :)
2012-09-03

  Destino
Så fint skrivet! Kram
2012-03-08

  Toivo Lindholm
fysisk, mjuk, salt och intelligent... trygga fasta ord, ändå så pass vaga att man fångas och vill läsa mer .... smart, snyggt och känsligt..
2011-11-04

    ej medlem längre
Jaaaaaaaaaa, så livsbejakande

Så kan bara en kvinna skriva!!!
2011-09-05

  Don Jorgé
Sensuellt och vackert. Mycket bra.
2008-08-24

  Jean-Michel Orblin
sensuellt!
2007-11-26

  Susanna
Vackert beskrivet om lusten!
2005-06-06

    Teddy
..rytm i denna lust-dikt.
2004-06-07

  Anette Blomberg
I bland blir man allsmäktig och generös. Då man känner inåt, vill säga...
2004-06-07

  Roger VIP
Den här var sensuell. Härligt inbjudande och vackert skriven.!
2004-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi