Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprickor i muren


Angående makthavare
Oavsett var och om de så bara en
Gödselstack de har makten över
Så är de lika…

T o m när de gäller gravsättningar
För ett antal år sedan så klagades det om
Att maskiner lyfter ner
Men man har inte nöjt sej med det

Nu krossar man kistlock och fyller
Eller nu…
Man har gjort det länge…
Med döda människors viloplats

Döda människor kan inte klaga
Många har vetat
Men inte vilja reagera
Men ”ingen vet”

”Heliga lögner…”
Ska man tro på nån präst
Eller ”kyrkans man” mer
Kistlockens sprickor
Är sprickor i kyrkan…




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2009-04-10 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO