Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjädrar.

- Det ska tusan köpa dun och fjäder,
sprätta runt i lånta kläder!
- Nä, mina änglavingar i renaste vitt
hänger jag i Påskriset mitt.




Fri vers av alikavalika
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-04-09 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika