Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäklaravbön


Jag är
Er mäklare
Jag älskar er
Står på er sida

Tills ni skrivit på
Ja sen så finns jag inte mer
Det borde ni förstå
Och inte kvida…




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger
Publicerad 2009-04-10 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO