Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För-dömt försök


Regeringen ska försöka med att
Stävja brottslingar
Och brottlsighet
Med hjälp av
Längre straff

Undrar om man tagit US
Som exempel….
Ett förbannat ”bra exempel”
”För de har ju verkligen lyckats”




Fri vers av LassO
Läst 178 gånger
Publicerad 2009-04-11 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO