Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge


Så länge du går ondskans ärenden
Så hoppas jag dina fötter svullnar
Att hälsporrar växer ut
Och gör ont för varje steg du tar

Att dina händer spricker av torka
Att dina armars kraft förtvinar
Dina leder värker
Din knän knäpper som när torra grenar går av

Ischias värk genom din rygg ner ända i tårna
Krum och värkande din kropp
Med stel nacke
Och allergi som förtar din energi

Det är vad du förtjänar
Så långe du är en jävulens utväxt
Och en satans bakslug individ
Fanstyg är din klädedräkt…




Fri vers av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2009-04-16 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO