Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. men hur i hela hellskotta får man ihop det när resorna tar sista slanten???

Mvh//fattigast i sverige - f-k-are fullt ut som ska UT UR SYSTEMET med alla medel.

Anyone.. medel?? Vilja är det då inget fel med...




ekonomi och självkännedom

 

 

att vilja för det man vet

får en att må bra men

inte kunna

 

får en att må sämre

än om man inte velat det alls

 

och nu får man även stöd att 

 

våga vilja än mer

 

skapa sin egna nya

ångest

 

 

i Skolan Självkännedom

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-04-10 01:12



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Mm.. du är inte ensam..

Det är helt sjukt, vilken inhumanitet som frodas i dagens Sverige.

Läs gärna mitt Brev till Svenska Akademien, där jag också tar upp detta ämne.. fast i en mer ironisk/humoristisk anda.
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri