Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra exempel


Regeringen ska försöka med att
Stävja brottslingar
Och brottlsighet
Med hjälp av
Längre straff

Undrar om man tagit US
Som exempel….
Ett förbannat ”bra exempel”
”För de har ju verkligen lyckats”




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2009-04-17 21:27



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Hm ö nej inte det
sådana behöver lite
älsklighet
tänker jag.
Sanna ord!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO