Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komma till korta eller komma bort i kortkorthögen - tidspaspekter och alldeles för snabba beslut som dessutom arbetats på i övertid kostande sista skjortan för väntande vilsen variant av det som var kvar av behövande


informationsmissar; Hur mår ekorren

 

 

nu för tiden finns det inte ens

tid att ha tid

 

med tidsbrist

 

 

 

hur löser man då problemet

 

 

övertid

på klocklösa armar

när inte ens tiden räcker till

 

att läsa in sin yrkeskonst

 

 

tid är pengar

pengar har vi inte

alltså har vi inte tid

 

 

och stackars ratatosk sliter bark

fortfarande

 

i onödan

 

 

önskar sig vettigare göra

än skena med information som ändå fastnar

 

i bark

 

bortsliten av hetsade klors

lydnad

 

önskar bli hamster

behålla sin egen kraft

 

 

till nytta för glädjen att ge

ord 

 

som håller sitt budskap

 

intakt

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-23 06:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag hade en gång i ti'n
Inga Tidblad i min stämpelklocka
men fast hon rymdes i'n
hon rymde sen, något sen
2010-02-28

  C.Degerfeldt
gillade denna. var lättläst och ditt val att lämna luft mellan meningarna var toppen och passade dikten utmärkt!
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri