Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ndare


Man kallar mej Ordvändare
Ibland
Men jag är hellre ordtrendare
minsann
jag gör mina ord spändare
Om jag kan
Hoppas jag kan tändarè
Så det brann
De kan händarè
Ibland
Jag vill sändare
Jag hann
Jag är bändare
Som en man
Utan att va kändare
Än en ann
Dock ingen skändare
men helst, sann...




Fri vers av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2009-04-10 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO