Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Farlig trafikhelg. Ett par spontanrim... Många påskresande kommer aldrig fram.


Döden på vägen

Akta er för vägars slakt
Måtte ni ha änglavakt
Det står ej i allas makt
påverka begravningsakt

Vidrig är den statistik
som vi vet ska komma snart
Simma lugnt och skriv lyrik
ofarligt och skönt och rart




Fri vers av erkki
Läst 285 gånger
Publicerad 2009-04-10 11:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja sannerligen är detta en helg som kommer att föra med sig olyckor itrafiken och våld och elände också ..gött då att sitta i sin vrå i tryggan ro och skrifta..simmar lugnt..simmar upp till ytan och vinkar till dig och ´ropar att det här var minsann så bra skriftat!!!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki