Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon finns i polen

jag drömmer om en ateljé i polen
dit jag flyr och tvingar mig till konst

jag sitter kanske i fönstret mest
ser ut över industrin

leker med cigaretterna
drar i håret så att det växer ut

hon finns i polen nu och jag vill dit
jobbar på ett stall

jag vill dit
ta upp kontakten




Fri vers av Panda Delilah
Läst 211 gånger
Publicerad 2009-04-10 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah