Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal inspelning


Såg en ”inspelad film”
Från ett videoband
Och frapperades av reklamen
Den var lika
Och ändå så olika
På över 10 år

Men det finns några
Som man kan lita på
Finns där alltid
Kellogs, med K…
T ex…




Fri vers av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2009-04-13 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO