Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i en liten ask


De suger
De älskar att suga
De tar den mellan sina röda läppar
De färgar den med sitt läppstift
De njuter av att tända
För att sen njutningsfullt använda sin mun
Till egen tillfredsställelse

Men den ”kärleken” dödar
Den lusten är detsamma som att skapa
Sin egen undergång
Det är en drift
Men en otrogen älskare
Den släpper en del med små blessyrer
Medans andra, helt enkelt dör

De dör
De får betala dyrt
Först en gång
Sen en gång till
Den kostsamma driften verkar vara
Populärast bland kvinnor…
”Döden som i en liten ask”
köp cigarretter….




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger
Publicerad 2009-04-13 04:18



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Håller hela tiden på med att kunna lägga den lasten bakom mig. Svåååårt. Men jag ger inte upp.
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO