Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hände mej idag nere vid Årstaviken


Vår-betraktelse

Citronfjäril
fladdrar yrvaket förbi min näsa.
Nyss uppstigen




Fri vers av durr
Läst 267 gånger
Publicerad 2009-04-10 18:32



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ljuvlig!
2009-04-10

  Carola Zettergren
Visst är det vär härligt!:)
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr