Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja ja....flum efter kvällen och inget seriöst alls


Mellan två långhåriga puddingar

 

Förlåt då, så jäkla mycket

men jag gillar det

att sitta på en bar

med

två långhåriga puddingar

på var sin sida om mig

 

Eller som ikväll

när vi strosade neråt stan

jag

med långa män på var sida

med skinnjackor och långt hår

jag gillar det så jäkla mycket

 

Ja jag gillar dem också

som de är

mitt i allt det långhåriga  

skinnpajen

ölen och hårdrocken

så är de faktiskt de raraste gossar jag vet

faktiskt

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2009-04-10 23:16



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Härligt att du haft en trevlig kväll och sympatiskt sällskap dessutom!!!:)
2009-04-11

  Sturesdotter
Två? O du ringde inte...hm.
Man får gilla sånt sällskap; huvudsaken att insidan är vacker!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP