Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens kexighet


Ensamhet
Som ett liv liknande ett mariekex
De kan smaka gott med nån

Men är egentligen alldeles för torrt
Är på tok för skört
Och med hål i
Finns i alltför stora upplagor

Ensamhetens kex
Allt och alla är ex…..




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger
Publicerad 2009-04-11 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO