Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trötta tankar, nedvarvning, går och vankar. Ens vuxna barn har kört hårt med oss i sällskapsspelen. Ingen ork, ingen ordning... DÅ ÄR DET JU MODERNT!!!!


Långfredagssvammel

Seg i kolan
Vad i skolan
lärde ni egentligen?
...dömt!

Ej ett skvatt?
färd mot natt
visar bristen, äntligen!!
...glömt???

oooooooooooooooooooooooooo

Tänker…
Långsamt…
Lugn sig sänker
fridsamt
...ömt

Sänker
Pannan
Värme skänker
annan
...drömt

ooooooooooooooooooooooooooo


Till natten ska man glömma!
Och minnet något tömma!
Och gärna nått berömma!
För ord ska inte ömma!





Fri vers av erkki
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-04-11 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki