Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör sig smärtsamt påminda

.

Svidande tårar
faller
fräter
och bränner hål
i min redan
taggtrådsbeklädda själ
där sår
ständigt gör sig
smärtsamt påminda
och framkallar tankar
- självmordstankar
jag inte vågar yttra
i rädsla för
att dom ska bli verkliga




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 222 gånger
Publicerad 2009-04-11 11:02



Bookmark and Share


  greajt
starkt!
2009-04-11

  Hans Christian
Stark text som jag tyckte mycket om att läsa! Bravo
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna