Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävla skit

när tystnaden kväver mig
och mina ögon petas ut av ensamhet
när ångesten täpper till i mina öron
när jag är långt långt borta
när jag slutat känna
när jag sitter i min säng med rakblad och blod
när jag inte vill bli frisk
när jag förstör mig själv
förgör mig själv
trasar sönder det lilla av liv som finns kvar
då känner jag mig inkompetent




Fri vers av beskyddaren
Läst 286 gånger
Publicerad 2009-04-11 20:47



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Rid ut stormen, du har tid att bli kompetent,

det räcker långt med att bara vara, den man är...

våga möta livet även när det gör ont. För det gör det för oss alla.

Jag önskar dig varma människor omkring dig som kan stötta dig,

för dina dikter bär ett stark röst om ett rop på hjälp.

Du är ung och har möjlighet till ett rikt liv...

mycket kan fortfarande hända om ditt hopp får komma fram.
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

beskyddaren
beskyddaren