Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda visarens dans

.

Blicken fastnar
- stirrar
på den eviga
tickande rörelsen
som den röda visaren
tvingas till
varje sekund
av dess liv
då den sakta
dansar fram ljuset
om dagarna,
och dränker det samma
om nätterna

- sakta uppritandes
en bok
i vilken
var och en
får skriva
just sin
livshistoria




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-04-11 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna