Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min brorsa

Min brorsa jag vet att vi brukar bråka med varandra ibland
men bara om du vet hur mycket Jag Älskar Dig
syskon bråk. Men ingen kan göra så att jag skrattar så som du gör..
Jag är så glad att jag har dig som en brorsa..

KÄRLEK & RESPEKT...




Fri vers av sesi
Läst 297 gånger
Publicerad 2009-04-12 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi