Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liftare

Jag är en sådan där
man kan reta sig på,
som åker snålskjuts
utan samvete,
utan ånger,
njuter ohämmat och glatt.

För utan att veta
namn eller art
varken på svenska eller latin,
sån njuter jag
fågelsång
och blommor på äng och rabatt.




Fri vers av alikavalika
Läst 248 gånger
Publicerad 2009-04-12 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika