Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga inte...

Fråga inte om mig
när ni kommer dit.
Låt glömskans tystnad råda.

Finns ingen anledning
ingen mening
att väcka minnen till liv.




Fri vers av alikavalika
Läst 276 gånger
Publicerad 2009-04-12 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika