Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart hål

ett svart hål inom mig
någonstans i mellangärdet
som ett såll läcker det känslor
sakta ser jag allting försvinna
come away with me....
en stilla sång av längtan
kan du inte förstå?
se mig
rör mig
fyll mitt svarta hål




Fri vers av staff
Läst 290 gånger
Publicerad 2009-04-12 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

staff
staff