Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närvaro


som ett stilla regn
strax under huden

som en ljummen vind
i ett fruset hjärta

som en varsam hand
som löser upp knutar

som en läkande salva
för nariga sår

som ett vetenskapligt genombrott
som förändrar allt

 




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 581 gånger
Publicerad 2009-04-13 07:02



Bookmark and Share


  Blebb
"som ett vetenskapligt genombrott
som förändrar allt"
Det fick mig att le...

Tack!
2009-07-05

  LenaLisa
Vilka målande ord om "närvaron".....
En dikt som jag gärna sparar! Tack!
"Som en maskros
som växer genom asfalt"
Kram från LenaLisa
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson